flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вироком Херсонського міського суду грабіжника засуджено до 4 років позбавлення волі

25 вересня 2020, 10:18

Вироком Херсонського міського суду Херсонської області закінчено розгляд кримінального провадження та ухвалено вирок 28 – річному громадянину, раніше неодноразово судимому за вчинення корисливих кримінальних правопорушень.

З обставин справи вбачається, що обвинувачений влітку, близько 4 години вечора, по вул. Некрасова, переслідуючи прямий умисел на протиправне заволодіння чужим майном, без застосування фізичного насильства, повторно, ривком зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюжок типу плетіння "Арабський бісмарк" та золотий хрестик. Після скоєного покинув місце злочину та завдав потерпілій матеріальної шкоди на 32734 грн.

Обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно) визнав повністю та щиро розкаявся.

Судом зазначену особу було визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України та призначено йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з відбуттям покарання у кримінально - виконавчій установі закритого типу.

 

Прес-служба суду