flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід 51-річному чоловіку, підозрюваному у вбивстві журналіста

09 вересня 2020, 09:51

8 вересня 2020 року слідчою суддею Херсонського міського суду Г. А. Радченко, було розглянуто клопотання слідчого поліції про застосування запобіжного заходу чоловіку, підозрюваному у вбивстві журналіста.

З клопотання слідчого вбачається, що вказана особа, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, переслідуючи прямий умисел, спрямований на протиправне заподіяння смерті іншій людині, під час раптово виниклого конфлікту на ґрунті неприязних стосунків, із застосуванням дерев’яної дошки, шляхом завдання численних ударів дошкою по голові, обличчю та тулубу позбавив життя херсонського журналіста, 1942 р. н.

5 вересня підозрюваного, було затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а 6 вересня - повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення (вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій особі).

Ухвалою слідчої судді підозрюваному було застосовано запобіжний захід у вигляді «тримання під вартою», строком до 30 жовтня 2020 року (включно).

Прес-служба суду