flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання Херсонського міського суду взяли участь у Zoom-семінарі щодо особливостей призначення та проведення судових експертиз

22 червня 2020, 09:29

Секретарі судового засідання Херсонського міського суду Херсонської області 19 червня взяли участь в семінарі на тему: «Особливості призначення та проведення судових експертиз», який проходив в онлайн-форматі за допомогою платформи «ZOOM» .

Семінар був проведений Одеським регіональним відділенням НШСУ з метою ознайомлення з останніми змінами в законодавстві про судову експертизу, особливостями її призначення та проведення, відмінностями проведення судової експертизи в державних та приватних установах.

Під час навчання слухачі дослідили сучасні особливості призначення та проведення судових експертиз. Звернули увагу на останні зміни в законодавстві про судову експертизу, особливості її призначення та проведення, а також наявні відмінності їх проведення в державних та приватних установах.

Тренер семінару зауважила, на що треба звертати увагу під час оцінки висновків експертів, на особливості допиту експерта в суді та окремі види психологічної експертизи.

Окрім цього, учасники семінару виконували практичні вправи, під час яких надавали оцінку висновку експерта та знайомились із рецензією на висновок експерта.

По завершенню навчання, слухачі підвели підсумки роботи та подякували викладачу за цікавий виклад матеріалу.