flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Херсонського міського суду досліджувала особливості роботи з різними видами інформації

19 червня 2020, 14:23

19 червня 2020 року суддя-спікер Херсонського міського суду Херсонської області Рядча Тетяна Іванівна взяла участь в семінарі в онлайн-форматі за допомогою платформи «ZOOM» на тему: «Опрацювання та презентація інформації», який був проведений Одеським регіональним відділенням НШСУ для суддів спікерів місцевих судів загальної юрисдикції.

Семінар проводився з метою ознайомлення учасників з особливостями роботи з різними видами інформації, формами сприйняття та передачі інформації.

У ході навчання судді удосконалювали навички роботи з інформацією, досліджували основні джерела та носії інформації, її різновиди, а також досліджували способи узагальнення й структурування даних.

Крім того, викладач семінару, звернула увагу слухачів на правила написання текстів й методи уникнення пороблених ситуацій у текстовій репрезентації події. Учасники семінару розглянули можливі типові помилки в текстах та шляхи подолання комунікативних невдач.

Не залишились поза увагою, питання фейків і брехні в публічній комунікації.

Під час семінару судді виконували практичну роботу й вправи на тренування пам’яті. Після активних обговорень, учасники семінару підвели підсумки та поділились враженнями від навчання.