flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду завершили навчання у ВНЗ України й отримали дипломи магістрів

21 січня 2020, 08:45

     17 січня 2020 року відбулось урочисте нагородження працівників Херсонського міського суду, які закінчили навчання в Херсонському національному технічному університеті та здобули ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Студентів-випускників привітав Д.т.н., професор, ректор ХНТУ Бардачов Ю.М., який у вступному зверненні побажав випускникам успіхів, сил для нових звершень та подальшої реалізації.

Дипломи магістрам публічного управління та адміністрування вручали: доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування І.П. Лопушинський та д.т.н., професор, ректор ХНТУ Ю.М. Барачов.

Працівники суду навчались на факультеті Міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу на магістратурі заочної форми навчання, з метою підвищення кваліфікації державних службовців.

Так, за допомогою отриманих знань та набутих навичок працівники зможуть сприяти підвищенню ефективності роботи суду.

Ми приєднуємося до привітань та бажаємо нашим магістрам неймовірної життєвої наснаги та бажання досягати нових значних досягнень!