flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для студентів юридичного факультету було проведено майстер-клас з ведення судового діловодства

29 листопада 2019, 09:27

28 листопада 2019 року студенти четвертого курсу юридичного факультету Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу відвідали приміщення Херсонського міського суду.

Так, для студентів-правників було проведено майстер-клас з ведення судового діловодства, яке відіграє надзвичайно важливу роль у формуванні практичних навичок майбутніх юристів.

Зокрема, начальник відділу звернення громадян - Альона Довбуш, ознайомила присутніх з порядком приймання та реєстрації вхідної кореспонденції в автоматизованій системі документообігу суду Д -3, скануванням відповідних документів на стадії реєстрації.

   

Після цього, студенти з зацікавленням спостерігали процес створення обліково-статистичної картки секретарем суду - Ольгою Вакіш, з детальним порядком її заповнення та здійсненням автоматизованого розподілу справи між суддями.

   

Начальник канцелярії суду - Любов Гінкул звернула увагу присутніх на порядок формування справи відповідно до Інструкції з діловодства в місцевих загальних судах; розповіла процес передачі справ до архіву суду, особливості зберігання матеріалів справ в архіві суду та порядком знищення документів.

Наприкінці зустрічі студенти ділилися враженнями, задавали питання, які їх цікавили, та щиро дякували працівникам суду за такий цікавий та пізнавальний захід.

 

Прес-служба суду