flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонським міським судом обрано запобіжний захід жінці-водію, підозрюваній у наїзді на двох підлітків

05 серпня 2019, 15:16

5 серпня 2019 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Мусулевським Я. А. було розглянуто клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Херсонській області, погоджене прокурором Херсонської місцевої прокуратури, про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, відносно підозрюваної у наїзді на двох підлітків.

Як вбачається з клопотання слідчого, 31 липня 2019 року в місті Херсоні жінка-водій автомобілю «Фольксваген Туарег» скоїла наїзд на двох неповнолітніх, які перетинали проїжджу частину. Потерпілі дівчина та хлопець наразі знаходяться у лікарні.

Дана особа підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст.286 КК України, а саме – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження

Ухвалою слідчого судді від 5 серпня 2019 року клопотання слідчого було задоволено та застосовано відносно підозрюваної запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Прес-служба суду