flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Херсоні відбувся тренінг з питань ефективного спілкування та вирішення конфліктів

22 липня 2019, 10:24

18 та 19 липня 2019 року в м. Херсоні проходив тренінг для голів судів  Херсонської області “Ефективне спілкування та вирішення конфліктів”, організований за ініціативою голови Херсонського апеляційного суду О. Коровайка, підтриманою Національною школою суддів України спільно з українсько-канадським проектом «Підтримка судової реформи».

У заході взяв участь голова Херсонського міського суду Херсонської області Смирнов Г.С..

Два дні роботи тренінгу були направлені на підготовку голів судів з питань ефективної комунікації, комунікаційної стратегії пом’якшення конфліктів та методології поведінки в конфлікті. Cудді ознайомились з технікою аргументації під час спілкування, способами переконання співрозмовника й обговорили найпоширеніші помилки в спілкуванні та способи їх запобігання.

У ході заходу, судді виконували практичні завдання, за допомогою яких, вдосконалювали алгоритм прийняття рішень в процесі командної роботи.

За результатами тренінгу учасники отримали рекомендації щодо використання здобутих вмінь та навичок у повсякденному житті та під час здійснення професійної діяльності.

 

фото: офіційний веб-сайт Херсонського апеляційного суду