flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонський міський суд долучився до соціальної акції «Право на турботу»

03 червня 2019, 13:58

3 червня 2019 року в рамках соціальної акції «Право на турботу» ініційованої з нагоди Дня захисту дітей, суддя Херсонського міського суду, член  Асоціації розвитку суддівського самоврядування - Хайдарова Інна Олексіївна завітала до вихованців КЗ Херсонської міської ради “Центр соціально- психологічної реабілітації дітей» в с. Степанівка.

Суддя провела «Урок справедливості», під час якого дітям презентували мультфільм «Слон проти Жирафи», знятого в рамках грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Діти спробували себе у ролі суддів та намагались чесно вирішити спір. Вони активно пропонували свої варіанти вирішення спору між героями мультфільму.

Крім того, колектив Херсонського міського суду підготував для дітей подарунки: іграшки, солодощі та фрукти.

По завершенню вихованці закладу подякували за цікавий урок та подарунки, а суддя вручила диплом директору закладу за активну участь.

Захід ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України та проведено в рамках реалізації проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».