flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екскурсія до поліції: діти працівників апарату Херсонського міського суду відвідали приміщення УПП

15 травня 2019, 11:45

10 травня 2019 року дітей працівників апарату Херсонського міського суду Херсонської області було запрошено на екскурсію до Управління патрульної поліції в Херсонській області.

Для дітей було проведено цікаву та пізнавальну екскурсію по адміністративній будівлі, розповів про специфіку роботи різних поліцейських служб. Також дітям розповіли про їх права та обов’язки, нагадали про заходи особистої безпеки, дотримання Правил дорожнього руху.

Присутнім розповіли про особливості поліцейських буднів, ознайомили, зокрема, з роботою чергової частини та експертів-криміналістів.

Дітям показали, як працює чергова частина. Розповіли, як опрацьовують звернення громадян, реагують на виклики. Правоохоронці ознайомили гостей з особливостями роботи поліцейських підрозділів.

Найцікавішим моментом для присутніх стала демонстрація різноманітних видів зброї, спеціальних засобів та амуніції. Правоохоронці розповіли про тактико-технічні характеристики озброєння та порядок застосування поліцейських заходів примусу»,

Усі запрошені мали можливість приміряти бронежилет, каску, потримати в руках кайданки, гумові кийки та інші спеціальні засоби.