flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Херсонського міського суду долучились до відео семінару на тему: «Свобода пересування у світлі практики Європейського суду з прав людини»

01 лютого 2019, 14:52

1 лютого 2019 року в приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області в режимі відеоконференції було проведено семінар на тему «Свобода пересування у світлі практики Європейського суду з прав людини».

Даний захід було проведено юристами українського відділу Секретаріату Європейського суду з прав людини (місто Страсбург, Франція) та представниками Національної школи суддів України. До участі у навчальному закладі були запрошені судді цивільних і кримінальних палат апеляційних загальних судів, адміністративних судів, місцевих загальних та окружних адміністративних судів.

Судді Херсонського міського суду Херсонської області долучились до семінару.

Вітальним словом семінар було відкрито проректором Національної школи суддів України Костенко А. В.

Модератор заходу з боку Секретаріату ЄСПЛ – В. Чернійчук ознайомила присутніх з практикою Європейського суду з прав людини у справах, що стосуються свободи пересування, через наведення конкретних прикладів та охарактеризувала проблеми та особливості, які виникають під час їх розгляду.

Модератор з боку Національної школи суддів України - Т. Фулей доповнила надану інформацію, підвела підсумки семінару та подякувала учасникам за співпрацю.