flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Водія, підозрюваного у скоєнні смертельного ДТП взято під варту

27 червня 2018, 09:09

26.06.2018 року у Херсонському міському суді Херсонської області слідчим суддею Мусулевським Я. А. було розглянуто клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Херсонськіяй облатсі про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особи, яка підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб.

З клопотання слідчого вбачається, 24 червня 2018 року підозрюваний, керуючи автомобілем «ВАЗ – 21099», у стані алкогольного сп’яніння, у с. Каїри Горностаївського району Херсонської області рухаючись по дорозі проявив неуважність та безпечність до дорожньої обстановки, яка склалася, своєчасно не знизив швидкість руху з метою формування безпечної дистанції, внаслідок чого допустив наїзд на пішохода, яка котила дитячу коляску, де знаходилася тримісячна дитина.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної події дитина загинула на місці, а жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в Каховській ЦРЛ.

Ухвалою суду клопотання було задоволено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді «тримання під вартою» на 60 діб.

 Прес-служба суду