flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Херсонському міському суді Херсонської області проведено семінар для працівників апарату суду «Культура діалогу. Прийом громадян»

16 березня 2018, 14:47

16 березня 2018 року в приміщенні Херсонського міського судуХерсонської області було проведено семінар для працівників суду, робота яких тісно пов’язана із спілкуванням з відвідувачами суду, на тему: «Культура діалогу. Прийом громадян».

Вітальними словами семінар відкрив заступник керівника апарату Вишневський М. В. та звернув увагу присутніх на те, що опанування правил мовного етикету є необхідними для ефективної роботи працівників під час прийому відвідувачів суду.

 

Прес-секретарем суду під час даного заходу було окреслено основні риси культури діалогу, правила службової особи під час прийому громадян, та особливості роботи з агресивними громадянами. Разом з тим, на семінарі було обговорено правила мовного етикету, висвітлено проблеми усного ділового спілкування та шляхи їх вирішення, окреслено окремі аспекти вирішення таких моментів.

В рамках проведення даного семінару були виготовлені та вручені методичні довідкові матеріали для працівників суду.

Присутні на семінарі взяли активну участь в обговоренні проблемних питань, а також подякували за проведений семінар – практикум.

 

Прес-служба суду