flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Нацполіції створили управління спецрозслідувань

30 жовтня 2017, 11:32

Для підвищення якості досудового розслідування у структурі Головного слідчого управління створене Управління спецрозслідувань. Про це голова Національної поліції України Сергій Князєв розповів під час колегії відомства у Львові.

Туди надходять найбільш складні кримінальні провадження та резонансні злочини.

«Ми пішли на експеримент під час формування цього Управління і призначили до його складу досвідчених оперативних працівників та слідчих. Очікую відповідних результатів», – підкреслив Сергій Князєв.

Він також нагадав, що для впровадження передових форм і методів роботи з протидії злочинності у структурі Національної поліції створено Управління кримінального аналізу. Основне завдання цього підрозділу – дієва допомога практичним підрозділам шляхом активного застосування аналітичного підходу в процесі розкриття злочину.

Окрім того, до кінця цього року безпеку руху на дорогах загальною протяжністю 4 тисячі кілометрів забезпечать понад 100 нарядів дорожньої патрульної поліції. У найближчій перспективі будуть підготовлені ще близько 300 нарядів, які обслуговуватимуть 9 тисяч кілометрів автошляхів України.

«Забезпечення безпеки дорожнього руху, насамперед – зменшення кількості загиблих унаслідок ДТП, належить до числа головних пріоритетів нашої діяльності», – наголосив Сергій Князєв.

 

Джерело: Інформаційно-правовий портал «Українське право»