flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався збір інформації про профілактику злочинів серед неповнолітніх

19 вересня 2017, 10:02

Міністерство юстиції України повідомило про початок всеукраїнського збору інформації про політики, програми та проекти в сфері профілактики правопорушень серед неповнолітніх.

Відповідне рішення було остаточно прийняте на засіданні робочої групи з Міжвідомчої координаційної ради.

Згідно з рішенням експертів, за результатами збору інформації буде створено «уніфіковану карту» та банк політик, програм та проектів у галузі профілактики правопорушень серед неповнолітніх, які реалізовуються в Україні як центральними органами виконавчої влади, так і органами державної влади на місцях, органами місцевого самоврядування, міжнародними організаціями, громадськими об’єднаннями тощо.

Відповідна карта буде слугувати ресурсом для практиків і громад про те, що працює, що є перспективним, і що не працює у справах неповнолітніх, запобігання злочинності та захисту і безпеки дітей.

«Просимо представників органів місцевої влади, громадських формувань, благодійних об'єднань чи інших інституцій, що мають досвід у сфері профілактики правопорушень серед неповнолітніх, долучитися до реалізації відповідної ідеї», – йдеться у повідомленні.

Для надання інформації необхідно заповнити форми, що додаються. Дедлайн подачі інформації – 8 жовтня 2017 року.

Документи слід надсилати на поштову адресу Міністерства юстиції України (01034, м. Київ, пров. Рильський, 10), а також на електронну адресу радника Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх, к.ю.н. Старосольської Соломії Петрівни (тел. роб.: (044) 271 16 61 (вн. 25); моб.: +380671621242,  e-mail:s.starosolska@minjust.gov.uastarosolska.solomiya@gmail.com).

 

Джерело: Інформаційно-правовий портал «Українське право»