flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо проходження атестації щодо вільного володіння державною мовою для осіб, які претендують на вступ на державну службу.

12 червня 2017, 10:11

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 301 «Про організацію проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою»  з 1 травня 2017 року вносяться зміни до переліку документів, необхідних для участі в конкурсі на зайняття вакантних посад державної служби – додається вимога про наявність посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Херсонський державний університет повідомляє, що на виконання зазначеної Постанови у Херсонському державному університеті діє атестаційна комісія з визначення рівня вільного володіння державною мовою (наказ в.о. ректора університету від 23.05.2017 №308-Д).

Для проходження атестації особа, яка претендує на вступ на державну службу, подає заяву на ім’я  ректора університету не пізніше ніж за 1 тиждень до проведення атестації  будь-яким  із способів зазнаних на офіційному веб-сайті університету у розділі «Атестація осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою».

До заяви додається оригінал платіжного документу. Реквізити для оплати розміщено на веб-сайті у вищезазначеному розділі.

Атестація проводиться щосереди о 10.00 в ауд. 607 за адресою: Університетська (40 років Жовтня), 27, м. Херсон, 73000.

Відповідно до п.56 зазначеної Постанови особи, які звертаються із заявою про видачу посвідчення про вільне володіння державною мовою на безоплатній основі, надають до атестаційної комісії документи, перелік яких вказано в Постанові та розміщено на сайті університету.  

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті університету.