flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі та спеціалісти судів підвищили свій професійний рівень

06 червня 2017, 09:14

Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України з 29 травня по 2 червня 2017 року було проведено підготовку для підтримання рівня кваліфікації старших секретарів, секретарів місцевих загальних судів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів, відповідно до Графіку підготовки працівників апаратів судів.

Від Херсонського міського суду Херсонської області приймали участь:

провідний спеціаліст відділу звернення громадян Марчик Наталя Дмитрівна, головний спеціаліст сектору інформаційно-технічного забезпечення Скороход Ігор Ігорович, головний спеціаліст відділу служби судових розпорядників та матеріально-господарського забезпечення Кучерук Ольга Михайлівна, секретарі суду Слюсар Алла Вікторівна, Смотрицька Тетяна Юріївна, Леонова Ірина Олегівна.

Семінар відкрили директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець та Анастасія Кісельова.

Під час підготовки слухачі розглянули особливості первинного обліку справ та матеріалів, питання щодо прийняття та обліку апеляційних та касаційних скарг, уніфіковану систему організаційно-розпорядчої документації. Було досліджено концепції розвитку електронного суду, удосконалено правила ведення судового діловодства. Також секретарі та провідні спеціалісти судів поглибили навички з правового письма та документування. Було акцентовано увагу на правила та проблеми при складанні інформаційно-довідкової документації. Учасники навчилися методам планування, оптимізації робочого часу та запобіганню ефекту професійного вигорання.

Слухачі удосконалили свої вміння та професійні знання шляхом отримання практичних рекомендацій від досвідчених суддів, провідних науковців та фахових експертів.

Завершальним етапом підготовки було вручення сертифікатів.