flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Декларанти повинні змінити російські електронні скриньки, - НАЗК

19 травня 2017, 10:59

Національне агентство зі запобігання корупції попереджає суб'єктів декларування про необхідність невідкладно змінити електронні поштові скриньки російських доменів в особистих облікових записах Єдиного державного реєстру е-декларацій на створені на українських серверах. Про цейдеться на сайті НАЗК.

«Для зміни електронної поштової скриньки облікового запису необхідно на одному з українських поштових сервісів отримати персональну електронну адресу. Після цього авторизуватися в Реєстрі за посиланням portal.nazk.gov.ua за допомогою власного ЕЦП. Потім треба перейти у вкладку «Мій профіль», натиснути кнопку «Змінити контактні дані», у полі «Новий E-mail» вказати нову поштову скриньку та натиснути кнопку «Змінити E-mail», – пояснили в Нацагентстві.

На нову поштову скриньку надійде лист «Зміна E-mail|Єдиний державний реєстр декларацій» – для зміни e-mail потрібно перейти за посиланням.

У НАЗК звертають увагу, що для зміни електронної адреси в особистому кабінеті у Реєстрі не потрібно отримувати новий ЦЕП.

Нагадаємо, набрав чинності Указ Президента від 15 травня 2017 року № 133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Санкції зокрема накладено на російський поштовий сервіс mail.ru та систему Інтернет-служб Yandex.

 

Джерело: Інформаційно-правовий портал «Українське право»