flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори працівників Херсонського міського суду Херсонської області

11 травня 2017, 15:00

10 травня 2017 року в Херсонському міському суді Херсонської області відбулися урочисті збори працівників Херсонського міського суду та суддів Суворовського районного суду міста Херсона з нагоди  дня народження судді у відставці Колесніченко Тетяни Євгенівни. Голова Херсонського міського суду Смирнов Г.С. та заступник начальника Територіального Управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області Гусейнов А.К.  привітали Тетяну Євгенівну зі святом  та висловили слова  вдячності за багаторічну плідну працю судді.

Під час роботи суддею Тетяна Євгенівна показала себе як юридично грамотний працівник, неодноразово заохочувалася почесними грамотами, нагороджена Радою суддів України нагрудним знаком «За сумлінну працю», нагороджена урочистою грамотою Верховної Ради України. 

За роки роботи проявила себе як талановитий правник, має беззаперечний авторитет серед колег. Загальний стаж роботи у галузі права складає 43 роки, з них 34 роки роботи на посаді судді, й за всі ці роки Тетяна Євгенівна продемонструвала високий професіоналізм, відданість справі, добропорядність та справедливість.

Суспільну значущість роботи та шлях професійної діяльності Тетяни Євгенівни було висвітлено у короткометражному фільмі, який був представлений  під час зустрічі.