flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання підвищили свій професійний рівень

03 травня 2017, 13:25

        Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України з 24 по 28 квітня 2017 року було проведено підготовку для підтримання рівня кваліфікації секретарів судового засідання місцевих та апеляційних судів, відповідно до Графіку підготовки працівників апаратів судів.

Від Херсонського міського суду Херсонської області приймали участь:

Зайченко Катерина Сергіївна та Підгрушко Аліна Олександрівна.

За час проведення підготовки, секретарі судового засідання удосконалили навички з фіксування судового процесу за допомогою технічних засобів, оформлення журналів судових засідань, проаналізували наявні недоліки, допущені працівниками під час здійснення фіксування судового процесу технічними засобами, та навчилися знаходити шляхи їх  усунення. Були дослідженні методики оптимізації робочого часу та особливості застосування договорів про правову допомогу з іншими державами. Визначені аспекти застосування міжнародних актів у правосудді.

Учасники приймали участь у семінарі на тему : «Українське ділове мовлення», під час якого удосконалили свої вміння щодо складання процесуальних документів та оформлення листів ділового стилю.

Слухачі удосконалили свої вміння та професійні знання шляхом отримання практичних рекомендацій від досвідчених суддів, провідних науковців та фахових експертів.

            Після закінчення підготовки учасникам були вручені сертифікати.