flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виробнича нарада працівників апарату Херсонського міського суду Херсонської області

06 березня 2017, 16:47

   06 березня 2017 року відбулася виробнича нарада працівників апарату Херсонського міського суду Херсонської області, на якій було обговорено аналіз стану роботи суду щодо виконання Закону України «Про звернення громадян» за 2016 рік. Зокрема, було зазначено, що протягом 2016 року було зареєстровано 23 письмових звернень громадян, які були розглянуті належним чином у встановлені строки. Висвітлено основні проблеми, які випливають із статистичного аналізу даних звернень та вказано заходи, які були вжиті для підвищення ефективності роботи та організації роботи із зверненнями громадян у суді.

   Начальником відділу організаційного забезпечення діяльності суду та судової статистики було оголошено аналітичну довідку про підсумки проведеної роботи при складанні статистичної звітності за 2016 рік. Звернено увагу працівників апарату суду на помилки, недоліки та розбіжності, які виникають при побудові статистичних звітів різних форм судочинства. Для удосконалення стану обліково-статистичної роботи та інформаційно-технічного забезпечення було надано відповідні рекомендації.

   На вимогу наказу ДСАУ № 9 від 17.01.2014 року «Про оприлюднення звітності про стан здійснення правосуддя» звіти за всіма формами викладені на даному офіційному сайті.