flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психопедагогічні техніки розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності суддів

27 лютого 2017, 14:39

   24 лютого 2017 року в місті Одесі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для суддів місцевих загальних судів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей на тему: “Психопедагогічні техніки розвитку навичок саморегуляції і профілактики емоційного вигорання у професійній діяльності суддів”.

    Семінар відкривали директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець та викладачі – суддя Одеського апеляційного адміністративного суду, кандидат юридичних наук, тренер-викладач Національної школи суддів України Лариса Зуєва та професор кафедри політології Одеського національного політехнічного університету, директор навчально-консультаційного центру “Педагогічна майстерність”, доктор педагогічних наук Алла Семенова.

   Розпочався семінар із самопрезентації учасників та з’ясування їх очікувань від заходу. Під час семінару суддів навчали зовнішній та внутрішній технікам розвитку навичок саморегуляції, профілактиці емоційного вигорання у професійній діяльності суддів.

   Від Херсонського міського суду Херсонської області участь у семінарі приймали судді Прохоренко Вікторія Володимирівна та Ус Олена Володимирівна, завершальним етапом якого було вручення сертифікатів.

Прес-служба Херсонського міського суду Херсонської