flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Херсонського міського суду було запрошено до участі у круглому столі

25 січня 2022, 14:33

Сьогодні, директором регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області - Мариною Єлисєєвою, було проведено круглий стіл. До участі у заході було запрошено суддю Херсонського міського суду Херсонської області Інну Хайдарову.

Під час роботи круглого столу було обговорено актуальні питання співпраці та підвищення ефективності взаємодії із системою безоплатної правової допомоги.

Також, увагу присутніх було звернено на те, що з 1 лютого 2022 року відбудеться зміна режиму роботи системи надання безоплатної правової допомоги, в межах реалізації пілотного проекту щодо порядку прийняття і оброблення повідомлень про випадки затримання осіб, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, опрацювання постанов/ухвал про залучення захисника відповідно до положень КПК України слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом для здійснення захисту за призначенням або проведення окремої процесуальної дії регіональними центрами відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 31.08.2021 року № 3058/5.

  

Прес-служба суду