flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двом чоловікам, підозрюваним у підпалі авто обрано запобіжні заходи

23 листопада 2021, 14:42

19 листопада у Херсонському міському суді розглядались клопотання слідчого про обрання запобіжних заходів відносно двох чоловіків, які підозрюються у підпалі автомобіля.

Так, за версією слідства встановлено, що двоє 40-річних чоловіків, за попередньою змовою, 17 листопада близько 5 години ранку прибули на вулицю, де перебувало авто "Audi А6", розлили на капот авто завчасно заготовлену суміш та підпалили її. Внаслідок зазначених злочинних дій авто було пошкоджено та  спричинено потерпілій матеріальні збитки у розмірі 300 тис. гривень.

Таким чином, своїми умисними діями підозрювані вчинили кримінальне правопорушення (злочин) передбачений ч. 2 ст. 194 КК України, - умисне пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу.

У судовому засіданні підозрювані своєї вини у вчиненні кримінального правопорушення не визнали, а їх захисники просили обрати запобіжні заходи не пов`язані з триманням під вартою, у зв`язку з необгрунтованістю підозри.

Ухвалами слідчої судді Галини Радченко до підозрюваних було застосовано запобіжні заходи у вигляді цілодобових домашніх арештів, з обов`язком носіння електронного засобу контролю.

 Прес-служба суду