flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч судді Херсонського міського суду з майбутніми правниками

23 квітня 2021, 14:37

23 квітня суддю Херсонського міського суду Наталію Іванцову було запрошено на зустріч зі студентами Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

  

Так, Наталія Костянтинівна активно поспілкувалася зі студентами навчального закладу та розповіла про структуру й особливості роботи суду першої інстанції, охарактеризувала категорії справ, які розглядаються у Херсонському міському суді. Зокрема, студенти дізналися про порядок ведення документообігу у суді - прийняття та реєстрації вхідної кореспонденції у суді, їх подальший авторозподіл між суддями та судовий розгляд.

Вона наголосила на необхідності здобуття вищої освіти, прагненні отримання високих балів з усіх навчальних дисциплін, оскільки це важливі чинники, які ураховуються під час працевлаштування випускників закладів вищої освіти.

  

Наприкінці зустрічі студенти ділилися враженнями, задавали питання, які їх цікавили, та щиро подякували судді за цікавий та пізнавальний захід. Зустріч із суддею сприяла закріпленню теоретичних знань, отриманих студентами у стінах навчального закладу, та запалила їх на подальші успіхи в навчанні.

Прес-служба суду