flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонським міським судом продовжено строк тримання під вартою колишньому працівнику МВС України з Криму, підозрюваного у державній зраді

04 лютого 2021, 16:08

4 лютого 2021 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Д. О. Гонтарем, було розглянуто клопотання слідчого в особливо важливих справах ГУ СБУ в АР Крим про продовження строку тримання під вартою колишнього працівника МВС України з АР Крим.

Нагадуємо, що вказана особа підозрюється у державній зраді, тобто діянні, умисно вчиненому громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній безпеці України, що виразились у наданні іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України.

Ухвалою слідчого судді клопотання було задоволено та продовжено строк тримання під вартою підозрюваного до 04 квітня 2021 року (включно). Крім того, визначено заставу у розмірі 21 180 000 (двадцять один мільйон сто вісімдесят тисяч) гривень.