flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відзначено переможців конкурсу твору есе на тему «Правосуддя»

19 березня 2019, 16:04

У Херсонському міському суді Херсонської області відбувся конкурс твору есе на тему: «Правосуддя», в якому приймали участь студенти ІI-III курсів Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу.

Відповідно до умов конкурсу, для участі необхідно було підготувати есе на вказану тему, оформити відповідно до встановлених вимог та надіслати на електронну адресу прес-служби Херсонського міського суду Херсонської області.

19 березня 2019 року в приміщені Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу було оголошено результати конкурсу та нагороджено переможців:

Переможцем конкурсу було визначено студента другого курсу групи П – 291 Кваснікова Іллю Юрійовича, з текстом твору есе можна ознайомитись за посиланням.

Друге місце зайняла студентка 3 курсу групи П – 392 Нюнько Аліна Іванівна. Для ознайомлення з текстом твору есе перейдіть за посиланням.

Третє місце – студентка 2 курсу групи П – 291 Позяк Поліна Валентинівна. Текст твору есе дивись за посиланням.

 

Заступник голови Херсонського міського суду Херсонської області Мусулевський Ярослав Андрійович привітав переможців, подякував студентам за активну участь та побажав наснаги й успіхів у навчанні.