flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонський міський суд розпочинає анонімне опитування громадян

03 червня 2024, 08:57

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!

Херсонський міський суд Херсонської області проводить анонімне опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів, метою якого є об’єктивна оцінка якості функціонування суду, покращення діалогу між судом та суспільством, також - удосконалення діяльності судової установи. Врахування Вашої думки з цього приводу може стати ефективним способом покращення якості роботи.

Респонденти на добровільній основі можуть висловити своє бачення та дати оцінку роботи суду. Основні питання анкети стосуються обізнаності з роботою судів та суддів, доступності суду, зручності та комфорту перебування в установі, повноти та якості інформації, розташованої на інформаційних стендах та сторінках, якості роботи працівників суду, дотримання строків судового розгляду тощо.

Отримана інформація буде використовуватися Херсонським міським судом Херсонської області з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня довіри громадськості до судів.

Опитування знаходиться у розділі «Громадянам» та буде активне з 3 червня  по 15 липня 2024 року. Анкету також можна заповнити в приміщенні суду.

Керівництво Херсонського міського суду Херсонської області висловлює вдячність усім учасникам опитування!