flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На сайтах судів з'явились додаткові банери для зручної оплати штрафів

17 травня 2024, 08:19

Сплатити штраф можна без особистого візиту до суду та банківських установ через Кабінет електронного суду та  застосунок «Дія». 

Щоб скористатись послугою, потрібно зайти на головну сторінку суду, у розділі «Громадянам» обрати підрозділ «Сплата штрафів» та ознайомитись з покроковим механізмом для сплати штрафу онлайн через сервіс Кабінет електронного суду та застосунок «Дія». 

Додатково під банерами можна знайти необхідні реквізити як і в інших підрозділах розділу "Громадянам", а саме «Судовий збір», «Реквізити депозитних рахунків для зарахування коштів, внесених у вигляді застави», «Сплата судового збору за рішеннями про стягнення судового збору на користь держави», «Сплата штрафу (як засобу процесуального примусу) за рішеннями про накладення штрафу (як засобу процесуального примусу)».

 

Якщо на сайті Херсонського міського суду Херсонської області ви не знайшли потрібних вам реквізитів, ви можете звернутись за номером відділу документального забезпечення і діловодства суду (канцелярія)(0552) 26-47-82