flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс про розгляд справи, що становить суспільний інтерес

23 квітня 2018, 11:21

Херсонським міським судом Херсонської області 25.04.2018 року з 11:00 до 13:30 год.  будуть розглядатись клопотання про продовження строків тримання під вартою щодо осіб, які підозрюються у замаху на скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 185 КК України. Так, дані особи діючи за попередньою змовою між собою, знаходячись у м. Нова Каховка намагалися здійснити крадіжку з ювелірного магазину на загальну суму 945 800 гривень, однак, під час вчинення злочину їх дії були викриті працівниками поліції.

Клопотання буде розглядатись слідчим суддею Радченко Г. А.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

 

Прес-служба суду