flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс про розгляд резонансної справи

18 квітня 2018, 13:42

Херсонським міським судом Херсонської області 19.04.2018 року о 11:00 годині буде розглядатись клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо офіцеру Херсонського обласного військового комісаріату, який підозрюється у вчиненні умисного тяжкого корисливого корупційного злочину за ознаками ч. 3 ст. 369 – 2 КК України - одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди. Разом з тим, відносно даної особи буде розглянуто клопотання про відсторонення її від посади.

Клопотання буде розглядатись слідчим суддею Радченко Г. А.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

 Прес-служба суду