flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АНОНС - ЗАПРОШЕННЯ

11 квітня 2018, 14:29

16 квітня 2018 року о 10 – 00 годині у приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області відбудеться інтерактивне заняття  з елементами тренінгу «Діти мають знати свої права» для школярів (учнів 8 – 9 класів).

Даний захід відбудеться з метою формування активної позиції дітей-підлітків у реалізації прав у житті. Проведення даного заходу серед учнів передбачає можливість їх ознайомлення із поняттям прав людини, розкриття їх змісту; розвиток в учнів упевненості, виховання правової свідомості та громадянської позиції, ознайомлення учнів із положеннями Конвенції ООН про права дитини.

До участі у заході запрошені Cлужба у справах дітей виконавчого комітету Дніпровської районної ради у м. Херсоні, Херсонський міський відділ з питань пробації Південного МРУ з питань виконання кримінальних покарань та пробації, Ювенальна превенція Сектору превенції Дніпровського відділення поліції Херсонського відділу поліції ГУНП в Херсонській області.

Для акредитації представників ЗМІ просимо завчасно до 13 квітня 2018 року до 14:00 години року надіслати заявку на електронну адресу: Oksana09051990@ukr.net, зазначивши у ній ПІБ, назву ЗМІ, що представляєте, контактний моб.тел. та електронну пошту для оперативного зв’язку, а також інформацію, де буде опубліковано матеріали за результатами інтерактивного заняття (орієнтовна дата, назва ТВ-програми, газети, журналу, інтернет- видання тощо).

Контактна особа – Теленик Оксана Ігорівна, тел. 066 23 76 931.