flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс про розгляд справи, що становить суспільний інтерес

11 квітня 2018, 14:20

Херсонським міським судом Херсонської області сьогодні, 11.04.2018 року о 16:00 буде розглядатись клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання з покладанням відповідних обов’язків відносно капітана судна СЧС «Норд». Дана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249 КК України - незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом.

Клопотання буде розглядатись слідчим суддею Мусулевським Я. А.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

 

Прес-служба суду