flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для Кононенко Тетяни Анатоліївни

24 травня 2016, 10:35

 23.05.2016 р.

к. 703-2

Оголошення

 

Херсонський міський суд Херсонської області повідомляє Кононенко Тетяну Анатоліївну, як позивача за її позовною заявою до ПАТ КБ «Укрсиббанк», про залишення її без руху.

Встановлений строк для усунення недоліків п’ять днів з моменту отримання ухвали.

У разі не усунення недоліків позовної заяви у встановлений строк, вона вважатиметься не поданою та буде повернута.

Текст ухвали публікується під оголошенням.

Повний текст ухвали про залишення позовної заяви без руху можете отримати за адресою: м. Херсон, вул. Маяковського, 6/29, каб. 703-2.

 

Суддя                                                                                                                О.В. Ус

 

 

Справа №766/1241/16-ц

 н/п 2/766/401/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 травня 2016 року                                                                                      м. Херсон

 

Суддя Херсонського міського суду Херсонської області Ус О.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ПАТ КБ «Укрсиббанк» в особі Універсального відділення у м.Херсоні про визнання права власності у порядку спадкування,  

 

                                                              В С Т А Н О В И В:

 

Позивач ОСОБА_1 19.05.2016 року звернулась до суду з позовом до ПАТ КБ «Укрсиббанк» в особі Універсального відділення у м.Херсоні про визнання права власності у порядку спадкування.

Позовна заява не відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України, а саме позивачем не обґрунтовано та не зазначено доказів на підтвердження наступних обставин:

- що спадкоємець ОСОБА_2 у встановлений законом строк звернулася до нотаріальної контори із заявою про прийняття спадщини за заповітом або у разі його пропуску їй визначено додатковий строк для прийняття спадщини;

- після смерті спадкодавця відсутні спадкоємці за законом, які мають право на обов’язкову частку у спадщині незалежно від змісту заповіту.

Крім того, позивачем обґрунтовано пред’явлення вимоги до ПАТ КБ «Укрсиббанк» за місцем знаходження його універсального відділення у м. Херсоні укладенням договору з саме цим відділенням, але відсутні  посилання на докази, що підтверджують цю обставину, враховуючи те, що заявлений позов не виникає з діяльності філії або представництва юридичної особи.

При таких обставинах вважаю, що вказану позовну заяву необхідно залишити без руху, у зв`язку з чим позивачу необхідно надати строк для усунення вказаних недоліків.

Керуючись ст.ст. 119,121 ЦПК України, суддя -      

                                                  

У Х В А Л И В:

 

Позовну заяву ОСОБА_1 до ПАТ КБ «Укрсиббанк» в особі Універсального відділення у м.Херсоні про визнання права власності у порядку спадкування залишити без руху.

Надати позивачу п’ятиденний строк з моменту отримання копії ухвали для усунення недоліків.

Роз`яснити позивачу, що у випадку невиконання вимог цієї ухвали у зазначений термін, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.  

Суддя

О. В. Ус