flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Херсонського міського суду оцінювала виступ студентів коледжу на кращу судову промову

03 грудня 2020, 09:48

Суддю Херсонського міського суду Херсонської області - Іванцову Наталію Костянтинівну було запрошено оцінювати виступ студентів Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу в режимі Zoom.

Так, для студентів коледжу правознавчого відділення було організовано конкурс на кращу судову промову. У конкурсі взяли участь студенти третього і четвертого курсів спеціальності «Право». Попередньо, учасникам була надана практична ситуація із сімейного права, а основним завданням конкурсантів - було підготовка судової промови щодо представництв інтересів своїх клієнтів у суді.

Кожен із студентів гарно підготувався й успішно виконав своє завдання. Наталія Костянтинівна прокоментувала виступи учасників конкурсу та наголосила «Дуже важливо - готуватися до виступу, адже ви представляєте інтереси навіть не свої, а своїх клієнтів. Повинні бути впевненіші у своїх силах, знаннях та вміннях. Ні в якому разі не можна показати розгубленості, адже тоді клієнт ніколи Вам не повірить, втратить до Вас довіру. Тому, навчайтеся, розвивайте свої навички уважного слухача і ораторські вміння. Все у вас буде на «відмінно» в юриспруденції».

Найкращим було визнано виступ студентки групи П - 391 Гуменюк Вікторії.

   

 

По завершені заходу Наталія Костянтинівна побажала студентам успіхів у навчанні та подальших перемог у житті!

Прес-служба суду