flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спеціалісти статистики Херсонського міського суду вдосконалили навики роботи

20 листопада 2017, 11:44

13–17 листопада 2017 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України була проведена підготовка спеціалістів судової статистики судів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Від Херсонського міського суду Херсонської області приймали участь: Ляшенко А.  Сіра О.

У ході підготовки слухачі ознайомилися з особливостями організації обліково-статистичної роботи та звітності та з методикою та порядком складання різних форм звітності. Були проаналізовані типові помилки при складанні статистичних звітів.

Викладачі звернули увагу на етичні основи судової діяльності та професійну етику працівників апарату суду.

Цікавими були теми присвячені психології діяльності працівника апарату суду та українському діловому мовленню.

У ході підготовки був проведений семінар на тему: “ Антикорупційне законодавство ”.

Не залишились поза увагою й правила та особливості роботи з комп’ютерною програмою «Д-З». Були досліджені типові помилки при створенні та заповнені обліково-статистичних карток  “Д-3”.

Під час підготовки слухачі розглянули особливості ведення аналітичної роботи в судах та  роль і місце спеціалістів судової статистики в підвищенні рівня організації та ефективності судового процесу та особливостями концепції електронного суду.

Окрім того, спеціалісти судової статистики ознайомилися з інноваціями в судочинстві, проектами нових кодексів, змінами до законодавства та із засобами оптимізації міжособистісних стосунків, розглянули методику оптимізації робочого часу, побудови стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку.

По закінченню підготовки, було проведено анкетування слухачів та вручено сертифікати.