flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід підозрюваній у неправдивому повідомленні про мінування

16 лютого 2022, 14:21

16 лютого у Херсонському міському суді розглядались клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту 29-річній жінці, підозрюваній у наданні неправдивого повідомлення про мінування.

За версією слідства, було встановлено, що 13 лютого о 18:20 підозрювана, перебуваючи на території міського автовокзалу, з мобільного телефону зателефонувала на спецлінію «102» та повідомила про мінування будівлі Херсонського районного управління поліції, після чого одразу перервала розмову.

Таким чином, жінка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 2 ст. 259 КК України: завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період доби з 20.00 год. до 08.00 год.

 

Прес-служба суду